Holland Food Valley Tasting House komt naar de Food Valley Expo, 13 Okt

Na Londen, Barcelona en Chicago biedt het Holland Food Valley Tasting House Nederlandse bedrijven gelegenheid een innovatief product of ingrediënt te laten proeven door de bezoekers op de Food Valley Expo te Arnhem. Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant op Papendal en Food Valley NL verzorgen ter plaatse de tastings voor de Nederlandse bedrijven.

In 12e editie van de Food Valley Expo staan de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op terrein van Green Proteins, Personalized Nutrition, Blockchains in Agfood en Food Quality and Safety centraal. De winnaar van de Food Valley Award, de agrifood innovatieprijs zal bekend worden gemaakt. En de opening van de Dutch Agri Food Week door Martijn van Dam, staatssecretaris van Economische Zaken vindt plaats. Kortom een programma en een beurs vol dynamiek en innovatie voor food professionals van starters tot en met multinationals. In 2015 bezochten ruim 800 bezoekers uit binnen- en buitenland de Food Valley Expo. 20 nationaliteiten brachten een bezoek aan de beurs.

Holland Food Valley Tasting House In het Tasting House, geheel in stijl van een authentiek Hollands grachtenpand, worden door Erik te Velthuis, chefkok van het Topsportrestaurant op Sportcentrum Papendal en Food Valley NL met de keukenapparatuur van Metos Kitchen Intelligence de tastings verzorgd. Voor bedrijven een mooie gelegenheid om het beurspubliek kennis te laten maken met een product, ingrediënt of technologie. Deelnemen is als volgt mogelijk:

Tastingpakket 1 | 500 euro, excl btw

Tastingpakket 2 | 400 euro, excl btw

* Per tastingpakket zal de tasting, hoeveelheid en het uitserveermateriaal worden besproken met Food Valley NL en/of de chefkok. De tastingpakketten zijn inclusief (koel/vries)opslag, exclusief transport.

De Food Valley Expo vindt plaats in Hotel- en Congrescentrum Papendal, te Arnhem op 13 oktober. Voertaal is Engels. Het Holland Food Valley Tasting House is een initiatief van Food Valley NL in nauwe samenwerking met Erik te Velthuis, chefkok en manager van het Topsportrestaurant op Papendal en Metos Kitchen Intelligence. “Metos heeft bij het Topsportrestaurant op Papendal de keuken ingericht met apparatuur. Dat betekent dat je als kok werkt met topkwaliteit. Dit jaar ook op de Food Valley Expo. Ik kijk ernaar uit”, aldus Erik te Velthuis.

Meer informatie en/of boeking
Bij interesse in een tastingpakket, laat het ons zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 23 september weten.

Jolanda Wels | Food Valley NL
jolanda.wels@foodvalley.nl
0621124311

 SCPapendal_rgb logo190  metos Food Valley NL